Gepersonaliseerde MX en BMX shirts en broeken

MX SHIRT DIRT

STANDAARD SHIRT.

Onze gepersonaliseerde Comfort shirt voor MX en BMX zijn vervaardigd uit een duurzame, vochtregulerende stoffen (coolmax). Hierdoor zijn onze shirts bestand tegen extreme omstandigheden. Een solide afwerking zorgt ervoor dat de shirts gewassen kunnen worden zonder kleurintensiteit te verliezen.

De shirts worden standaard afgewerkt met een V-hals maar kunnen ook aangepast met een speciale wijde kraag voor een nekbrace.

Catalogus

AERO SHIRT.

Deze gepersonaliseerde aero shirt is vervaardigd uit gaatjes-stof. Door de gaatjes heeft de piloot extra verfrissing tijdens het rijden, ideaal in warme omstandigheden.

De shirt kan net zoals de standaard shirt afgewerkt worden met een V-hals of aangepast worden voor een nekbrace.

Catalogus
MX SHIRT AERO
MX SHIRT DIRT

DIRT SHIRT.

De dirt shirt is speciaal ontworpen voor natte en modderige omstandigheden. Deze stof is zowel water- als winddicht, dus ideaal bij regen en koude weersomstandigheden. Onze MX shirts zijn voorzien van een ritssluiting aan de hals en onderaan de zijkant. Tevens bevindt zich in de zoom een koord om de shirt te laten aansluiten.

Opgelet, dit shirt kan niet aangepast worden voor een nekbrace. Het ontwerp van deze shirt is identiek als het standaard shirt.

Catalogus

MX BROEKEN.

Onze custom-made MX broeken zijn vervaardigd uit een kwalitatieve en slijtvaste stof en zijn ter hoogte van de knie voorzien van Kevlar. Voor onze sluitingen gebruiken we een YKK-rits en parachutegesp. De broeken zijn voor 80% bedrukbaar en kunnen dus voorzien worden van publiciteit en/of logo’s.

Broeken kunnen steeds aangepast worden voor bv. een knie brace , evenals de lengte en taille. Om uw gewenste sponsorpositie door te geven download u best hiervoor ons bestelformulier voor MX-broeken. Wij hanteren een eigen maatvoering, deze is niet te vergelijken met andere merken.

Merken zoals Alpinestar, Ufo, Acerbis en Asus zijn eveneens verkrijgbaar aan zeer aantrekkelijke condities voor clubs en teams. Deze uitvoeringen kunnen wij echter niet voorzien van uw publiciteit.

Catalogus Bestelformulier MX broeken
MX BROEK

BMX BROEKEN.

Onze custom-made BMX broeken bestaan uit dezelfde slijtvaste en kwalitatieve stof als onze MX broeken, alleen worden deze broeken niet voorzien van Kevlar. Bij deze broeken wordt een lichtere elastiek voorzien achteraan de kuit, zodat deze mooi rond de kuit aansluit en hierdoor geen hinder veroorzaakt ter hoogte van de ketting.

De broeken kunnen indien gewenst aangepast worden in lengte en taille. Verder kan deze uitvoering voorzien worden van uw logo’s en/of publiciteit. Om de gewenste logopositie door te geven download u best hiervoor het bestelformulier voor BMX broeken. Wij hanteren een eigen maatvoering, deze is niet te vergelijken met andere merken.

Merken zoals Alpinestar, Ufo, Acerbis en Asus zijn eveneens verkrijgbaar aan zeer aantrekkelijke condities voor clubs en teams. Deze kunnen echter niet bedrukt worden.

Catalogus Bestelformulier BMX broeken