Gepersonaliseerde jockey vesten

Jockeyvest voor drafsport

Dapa heeft zijn productgamma uitgebreid met de volledig op maat gemaakte jockey vesten en blouse. Voor de jockeys is momenteel de bovenkleding beschikbaar in een twee uitvoeringen. Beide uitvoeringen zijn vervaardigt  uit duurzame stof. Door de solide afwerking kunnen deze veelvoudig gewassen worden zonder enig verlies van kleur identiteit.

De voor- en najaar vest, vervaardigd uit een slijtvaste wind en waterdichte stof. Door gebruik te maken van sublimatie techniek kunnen wij ieder ontwerp en elke kleur realiseren. Plaatsing van naam of eventuele publiciteit vergt hier geen enkel probleem.

Onze zomer uitvoering van deze vest kan zowel met lange als korte mouwen verkregen worden. Deze stof is een wind doorlatende slijtvaste stof  die aangenaam is om te dragen tijdens de warmere dagen.